Pages

Friday, 16 March 2012

LANGKAHku YG TRAKHIR...=(

huhuhu...ari ni aku tamat PLKN kump 1 siri 9/2012...
de rase sedih..de rase gembira...
tp yg PALING sedih mase tanggal pemakai pangkat..=(
tnggungjwab aku sbg ketue sdah selesai..(dgelar sbgai bekas ketue XD)
dan mase tu gak..aku x nangis..(dlm hati nk nngis)..aku mntk maaf kt ank2 buah aku..
tpi...de sorang tu aku xbrani nk tgur...tp dlm hatiku cube nk tgur tp xbrani(menggong-__-")
bile aku pikir2 balik, aku squad leader..aku ptut mulekan dulu..aku kene beralah ngn anak2 buah aku..
pas ni mgkin aku xjmpe die agi..

papepun KENANGAN PLKN xkan aku lupe~!!!
kt bawah ni adlah gmbar2 kt ksp..
ni lah anak2 buah aku..^^mse ni 'rollcall' kitrg d bnarkn pakai baju 1malaysia^^

ni penolong BRUTAL aku..XDdielah garang n mmg caring tp die xnk tunjuk -_-"  mse ni jamuan trakhir^^

ni penghuluwati^^ die lah yg byk bri nasihat kt aku tuk jdi pemimpin^^

ni ank buah aku..same dorm..die lah setia mndgar masalah aku n tolong aku^^
maklumlah die ni PRS same ngn aku XD

ni pun ank buah aku gak..die ni jenis smangat dlm pepe aktiviti^^ aku mmg tabik spring kt die XD

de byk agi gmbar2 kt ksp~..
RIBUAN TRIME KASIH KPD ANAK2 BUAH AKU YG TLAH BERI KERJASAMA NGN AKU
AKU SAYAAANNNGGGG SGT NGN KORANG~!!!XD

No comments:

Post a Comment