Pages

Wednesday, 25 January 2012

risau wei...=(

asslmualaikm~..huhuhhu..aku rsau sejak mule kt kem ..=(
sbb...aku rsau diorg xtrime aku sbgai 'ketue komponi'..seriusly,aku mmg rsau sgt..T-T
aku tkut diorg akn ckp yg bukan2 psl aku dri blakang...
yelah,mane tau de org xsuke aku jdi 'ketue komponi'...
aku xleh bace ati diorg cmne..tp.. aku leh tgok muke diorg cmne..
aku jadi ketue komponi pun scre kbetulan~...dan ade temuduga pun scre mgejut~...
huhuhu..aku hnye mmpu bdoa jee..='(
hati aku mmg xsedap laa..huhuu

klu boleh...aku nk wat diorg happyhappy..tp aku xtau cmne =(..
aku xsuke wat org tension2...huhuhu.
klu boleh..diorg boleh trime aku sbgai ketue komponi..wlaupun aku kene maki2 ngn jurulatih=.="..
aku sggup tgguh ksalahan diorg..
klu boleh..aku nk wat trbaik tuk komponi BRAVO wirawati..(insyaAllah)

aku rse nk nngis pun ade..nk mnjoritt pun de...
pepepun..aku kene sabar..ni lah cbaran aku sbgai ketue komponi..
hnye Tuhan saje yg tau ati aku cmne...='(



p/s: btw. trime kasih kpd kwn2 ku kerna dpt hangout ngn korg kt jusco..^^ best bangat~klu boleh nk borak2 agi ^^


Sunday, 22 January 2012

♫ ~KAWAN~ ♪

asslmualaikum^^v hehehehe~..
kawanku di plkn , kawanku di skolah

kawanku de kate kt aku.."beb,kt plkn tu ramai kene wat kawan"
aku pkir balik...mmg btul gak kate die..
bile dh bape mggu aku duk plkn ni...macm2 karenah yg xprnah aku tau...
mgkin dri situ aku akn blajar macm2..pendek kate 'ERTI HIDUP'..
aku de tjumpe la gak de muke srupe ngn kawanku kt skolah...
aku de tjumpe muke de srupe mcm..
RAJA ASHIKIN
MIMIE (dak junior den)
KAK HAZIRA
mcm2 la muke yg same kt skolah aku...trkejut la gak..
tp de sorang kawan aku kt plkn wat aku tringat kt kwan yg aku rapat..
kwan aku kt plkn namenye Arina..die ni wat aku tringat kt kwan yg aku rapat..namanya 'S'
prangai die la wat aku tirngat..
die ni suke crite...balik ke dorm mesti de critenye..same gak ngn 'S' ni...
'S' ni pun suke bcrite...kdg2 gak Arina gune prkataan 'beb'...'S' ni pun gune prkataan tu gak..=.="
de la gak prangai Arina ni de same ngn perangai ngn 'S' ni..
si 'A' lak..aku ngn si'A' ni same skolah tp x same klas..
bagiku..mulemule prnah wat aku mnngis..huhuhu..tp pepepun aku kene trime gak^^ 
lamelame tu..best la gak kwan ngn die^^ kdg2 die suke wat lawak XD
'thanks to her' ^^v

ohhh,leya lak..leya ni penolong den..die ni de srupe lak gak ngn 'Z'..
mulemule,,tgok muke die agk grang larr..same gak ngn 'Z' ni..
bile dh kawan tu...leya ni sorang 'caring'^^...senyuman die mmg trtarik la..cikgu pun suke XD
mueheheheh >=)

okey la^^ smpai sini la aku crite XD


Friday, 20 January 2012

crite agi crite agi~...

crite agi crite agi~...hehehehe
okey,aku nk crite la cmne kt plkn tu...
akunyer tmpat ni mmg panas la..klu malam tu mmg sejuk gilerr..kene pakai bju lengan panjang la^^
tmpat situ gak de bape ekor kucing^^ aku mmg suke kucing^^
waktu malam ada banyak bintang~ aku n ank2 buah aku ni suke tgok bintang
tp..pling aku xsuke..tmpat dorm mmg jauh nk pegi koop..=.=" pepepun,aku reda jela~
ohhhyeee,satu agi..orang sabah ni suke gilerrr gak ngn korea XD dlm tndas pun diorg pasg lagu korea^^ sabah-bah~

aku dh 11 taun skolah pompuan..n ni kali pertama aku bcmpur dengan laki ..
mulemule agak kekkok la gak..
lelaki pertama tgur aku ialah ktue wira komponi BRAVO yg namenye 'M'..
die ni xensem pun..tapi muke die sweet..lagilagi sweet bile die senyum XD
seriusly~ ati aku rase lain kt die..tp..aku cube lawan perasaan tu~
die ni mmg baik sgtt..de mase tu die ade kasi aku gulagula~ ati aku mmg suke la..
tp aku cover macho la XD tp de sorang minah ni agak mnyibuk bile aku nk ckp ngn 'M' ni
mmg sakit ati la..tp aku kene igt 'M' bukan HAK aku...
aku duk plkn xsampai 3 bulan beb..

OKEY..tukar topik lain lak..

Thursday, 19 January 2012

crite crite~ hekhekhek..XD


asslmualaikm^^ ok,skunk ni aku bru je blik dri PLKN..aku hanye cuti smggu jer
mmg pnat pun...okeyokey,aku nk crite la mase aku kt PLKN
bile aku dh jejak kt plkn,aku mmg bluurr..aku xtau nk wat pe..
mse tu aku dan si'A' tu xbape rapat sgt..lagilagi aku xbape knl die..
n then cikgu suruh wat barisan..bile dh wat baris tu..cikgu tu de ckp.
"okey,siapa pernah masuk kawad?"
pastu, si'A' pun angkat tangan aku..
cikgu pun suruh aku handle kan =.="
tu blum agi msuk sabah,putrajaya n KL...
bile sume dh ade..mmg ramai gak la aku kene jage..
kbtulan,pd mse tu aku hnye smntare 'ketue wirawati komponi'
aku diberi smggu jadi ketue wirawati komponi..pastu cikgu akn tentu kn sape ketua komponi..
aku nyer komponi BRAVO..
ia ade empat komponi..ALPHA.BRAVO.CHARLIE.DELTA..
bagi aku..BRAVO n CHARLIE mmg namenye unik la..sbb skolah aku ade name klas delta n alpha..

pas bape mggu...aku jadi ketue wirawati komponi BRAVO ..dan penolong aku ialah Alia..
aku pilih die sbb die ni nk dikatekan 'pompuan macho' la..aku mmg suke style die..first aku tgok muke die ni..agak garang la XD..bile aku dh knal die,die ni jenis caring la...
tugas sbgai ktue komponi ni agak berat la..
aku ada 45 anak buah (ceh~,dh ada buah la) XD..aku mmg jage btul2 anak2 buah aku ni
hahaha,xnafi yg aku prnah nngis sbb nk handle anak2 buah aku ni..
agpun aku ni sorang lembut tapi ganas=.=" 
prnahla aku 'out' kmarahan aku kt anak2 buah aku..

aku mmg brtrime kt kawan aku iaitu si'A' yg mmberi smngat kat aku..
penolong aku pun same,,die mmg caring ..
kawan kawan aku pun same gak..ARINA.FATIMA.'V'.MEERA.DHURGAA.
dan ramai agi la yg beri aku smngat..nk kate 1 MALAYSIA la mmg caring satu same lainXD
aku mmg suke~!!!
 aku mmg nk mntak maaf la kt ank2 buah aku sbb kadang2 aku trlepas marah..
aku sbnarnye xbape suke sgt marahmarah ni...tmbahan lak,anak2 buah aku ni sebaya n ade tua stahun dri aku~..
klu anak2 buah aku ni muda dri aku..xpe la gak..XD
huhuhuh,mmg cabaran bgi aku la...kate si'A'
"tehah,jangan simpan tau..."
hahah,aku rse si'A' dh tau prngai aku cmne~ XD