Pages

Thursday, 19 January 2012

crite crite~ hekhekhek..XD


asslmualaikm^^ ok,skunk ni aku bru je blik dri PLKN..aku hanye cuti smggu jer
mmg pnat pun...okeyokey,aku nk crite la mase aku kt PLKN
bile aku dh jejak kt plkn,aku mmg bluurr..aku xtau nk wat pe..
mse tu aku dan si'A' tu xbape rapat sgt..lagilagi aku xbape knl die..
n then cikgu suruh wat barisan..bile dh wat baris tu..cikgu tu de ckp.
"okey,siapa pernah masuk kawad?"
pastu, si'A' pun angkat tangan aku..
cikgu pun suruh aku handle kan =.="
tu blum agi msuk sabah,putrajaya n KL...
bile sume dh ade..mmg ramai gak la aku kene jage..
kbtulan,pd mse tu aku hnye smntare 'ketue wirawati komponi'
aku diberi smggu jadi ketue wirawati komponi..pastu cikgu akn tentu kn sape ketua komponi..
aku nyer komponi BRAVO..
ia ade empat komponi..ALPHA.BRAVO.CHARLIE.DELTA..
bagi aku..BRAVO n CHARLIE mmg namenye unik la..sbb skolah aku ade name klas delta n alpha..

pas bape mggu...aku jadi ketue wirawati komponi BRAVO ..dan penolong aku ialah Alia..
aku pilih die sbb die ni nk dikatekan 'pompuan macho' la..aku mmg suke style die..first aku tgok muke die ni..agak garang la XD..bile aku dh knal die,die ni jenis caring la...
tugas sbgai ktue komponi ni agak berat la..
aku ada 45 anak buah (ceh~,dh ada buah la) XD..aku mmg jage btul2 anak2 buah aku ni
hahaha,xnafi yg aku prnah nngis sbb nk handle anak2 buah aku ni..
agpun aku ni sorang lembut tapi ganas=.=" 
prnahla aku 'out' kmarahan aku kt anak2 buah aku..

aku mmg brtrime kt kawan aku iaitu si'A' yg mmberi smngat kat aku..
penolong aku pun same,,die mmg caring ..
kawan kawan aku pun same gak..ARINA.FATIMA.'V'.MEERA.DHURGAA.
dan ramai agi la yg beri aku smngat..nk kate 1 MALAYSIA la mmg caring satu same lainXD
aku mmg suke~!!!
 aku mmg nk mntak maaf la kt ank2 buah aku sbb kadang2 aku trlepas marah..
aku sbnarnye xbape suke sgt marahmarah ni...tmbahan lak,anak2 buah aku ni sebaya n ade tua stahun dri aku~..
klu anak2 buah aku ni muda dri aku..xpe la gak..XD
huhuhuh,mmg cabaran bgi aku la...kate si'A'
"tehah,jangan simpan tau..."
hahah,aku rse si'A' dh tau prngai aku cmne~ XD



No comments:

Post a Comment