Pages

Monday, 20 August 2012

i missed my past...

yo~ asslamualaikm^^...
kejap jerr dh raye kn..mase mmg cepat..
ermmmm,,aku nk kongsi laarr.apa yg terbuku kt hati aku ni..
aku mmg RINDU sgt mase zaman sekolah mngah aku T-T
tp mase skolah rendah aku x bape igt..
mklum laahh,orang jahil..XD
muhehehe~...

ohhhyeeee..mase kt PLKN pun aku RINDU..
RINDU membuat aku terkenang MASE DULU..^^
huhuhu..~
skolah mnngah, aku mmg rindu ngn kawan2 n cikgu2 aku
yg aku paling rindu skali...tmpat yg sellu aku duduk..
kt bawah pokok XD
i missed that place..~

tmpat yg aku n kawan2 aku suke lepak..~^^
huhuh,rindu kot~
kawan aku rindu skali,,geng2 PRS , n kawan yg mengertikan SAHABAT~
diorangla wat aku blajar something..~
tp,skunk ni ,pas tamat skolah mnngah..
susah nk jumpe kawan2 skolah mnngah..huhuhuh

klu boleh ,aku nk jumpe diorg~ trutamenyerr,kwan rapat aku.
mase aku form 5,aku jdi mangse ngn dak form 1..=.="
surat dripd bdak form1 melayang2 dtg kt aku..=.="
ada bdak form1 blnje aku MCDonald laarr..~
aku pun xpaham..=..=
mcm2 karenah..~ tp ,apa2pun,,satu kenangan bgiku^^

skunk ni,aku blajar kt matrik..dapat kawan pun yg berbeze..^^
ada yg manja..
ada yg happening...
ada yg pemalu..
ada yg suke kaco den , stiap kali nampk den mst nk kaco..=..="
ada yg suke cari pasal ngn aku..
hahahah,macam macm laa ^^
tp kawan yg aku xkn lupe dlm seumur hidupku iaitu kawan yg mengerti SAHABAT..
walaupun aku xjumpe kawan aku dh bape bulan..
aku ttap igat...sbb dielah yg mgertikn SAHABAT pd aku~
sekian...^^

-tehah@sky-             

Saturday, 11 August 2012

my birthday...~

asslamualaikm...^^
pada tarikh 5 ogos..mrupakan tarikh hari lahir aku..
tmbah tambah agi bulan puase.
hahahaha XD

ermmm,xku jangka laarr..
aku igt kan ramai la yg xwish aku..
so,aku just diam je laa..=.="

pas maghrib(4ogos),tibe tibe roomate aku jerit lak..
"tehah~!!!! HAPPY BIRTHDAY~!!!
mase tu aku tgah basuh pinggn..
tdengar lak dri luar..
sapo laarr yg jerit tu,,=.="

dlam hati aku kate..
aik,asal awal sgt diorg wish ni???
lum agi tibo hari jadi den..=.="
tp,klu ikutkn islam..
pas mahgrib,dh mule hari baru...

pastu,wat aku tharu tu couz aku n sorg agi kawan aku kasi cupcake..^^
 maaf gmbar tbalik lak..=.="

sbnarnye,diorg kasi aku 12 cupcake..XD
jadi 1 kotak ada 6 cupcake..
hahaha,sweet sgt laaarr korang ^^

pastu,ada sorang kawan aku dri aras bwah ni dtg kt bilik aku...
di kasi aku cake die birthday die,,
agi pun hari tu hari jdi die..(4ogos)^^
die ckap aku..
"tehah,kte igt tarikh lahir awak smpai bile2.agipun tarikh awak slpas kte^^"
tharu lak aku >.<v

kul 11 mlm (5ogos)..kmbar aku n dua org yg suke kaco kacau aku dtg..=.="
diorg kasi aku big apple XD n coklat..~
ade gak kawan2 aku kasi mesej..junior2 pun kasi mesej gak..
tharu la gak~
lalalal~

aku mmg bterime kasih kt kwn2 aku yg wish aku XD
kamsahamnida!!! XD

-tehah@sky-