Pages

Sunday, 20 April 2014

date with my lovely chingu..~

hello hello..test test....
hahah.okay..
hari ni aku agak excited
sbb aku dapat date ngn kawan kesyangan aku
serius dah bape tahun tak jumpe...

first2 tu rase rase segan tu ade gak..hhahhah
mianhae chingu
pas tu mula...crite crite...
start dari kul 11 lebih smpai kul 5 lebih la kot..
seriuss aku mmg amat rindu ngn kawan aku...
tinggi die 151 kot..~haha gua tak kn lupo
tapi sayangnyee....aku lupe nk tgkap gmbar ngn die T.T..
sadiss weiiiii

punye la syok sgt aku dgr crite die...smpai aku lupe nk tgkap gmbar ngn die..=.="

pas ni tak tau la dapat jumpe agi ke tak..
huhu
masing masing ade haluan sendri..
huhuh
well,that's all i want to share^^

ouhhh ado sedikit untuk kau kira..aku tak tau kau bace ke tak...

i always pray for our frienship since i knew you...hope untill jannah
love you,Syakira Sulaiman...heeeee

Wednesday, 16 April 2014

UMUR SEMAKIN MENINGKAT....

krikk..krikkk..krikkk
sampai skunk aku tak caye aku dah degree..=.="
upsr pmr spm dpt sesiput...
then dapat matrik...
result pun dpat sikit...T.T
gua ckap gua kurang pandai

but thanks to Allah..
memudahkan aku sampai ke degree..
alhamdulillah..
tambahtambah agi umurku semakin mningkat..
aku pun pikir gak mase depan..
blajar sampai degree..
pas tu cari keje
dah kumpul duit...
nk senangkan mak ayah dulu
adik beradik gua..
pas tu....ehemm ehemmm
hahah

panjang lagi perjalanan gua...
banyak lagi mase..insyaAllah...

Thursday, 27 March 2014

orang pendiam


hmmmm..orang pendiam ek..
dulu aku mmg pendiam..
pendiammmmm sangatt....
sampai susah nk ckap ngn org...
serius aku ckap wei..

tp skunk ni alhamdulillah,aku boleh la bcakap2^^
Thanks to Allah :)
Allah telah temukan aku seorg sahabat yg aku syg.
aku blajar dari die
well,aku blajar care ckap n style die.
ambik yg baik,,yg buruk buangkan

okey aku nak crite la..cmne rase seorang pendiam ni
teeehee
mase aku orng pendiam..aku tak tau nk ckap pe ngn org
tak dek idea nk ckap pe
n then rase sakit hati..
kdg2 mst nk salahkan org tu..
bayak pikir

well,actually salah sendiri gak..
sbb aku pendiam
tak byk cakap..
org akan naik bengang ngn kite kalu pendiam sgt..
kte tak tau pape dari someone

well,itu je la aku nk sampai