Pages

Sunday, 20 April 2014

date with my lovely chingu..~

hello hello..test test....
hahah.okay..
hari ni aku agak excited
sbb aku dapat date ngn kawan kesyangan aku
serius dah bape tahun tak jumpe...

first2 tu rase rase segan tu ade gak..hhahhah
mianhae chingu
pas tu mula...crite crite...
start dari kul 11 lebih smpai kul 5 lebih la kot..
seriuss aku mmg amat rindu ngn kawan aku...
tinggi die 151 kot..~haha gua tak kn lupo
tapi sayangnyee....aku lupe nk tgkap gmbar ngn die T.T..
sadiss weiiiii

punye la syok sgt aku dgr crite die...smpai aku lupe nk tgkap gmbar ngn die..=.="

pas ni tak tau la dapat jumpe agi ke tak..
huhu
masing masing ade haluan sendri..
huhuh
well,that's all i want to share^^

ouhhh ado sedikit untuk kau kira..aku tak tau kau bace ke tak...

i always pray for our frienship since i knew you...hope untill jannah
love you,Syakira Sulaiman...heeeee

No comments:

Post a Comment