Pages

Saturday, 11 August 2012

my birthday...~

asslamualaikm...^^
pada tarikh 5 ogos..mrupakan tarikh hari lahir aku..
tmbah tambah agi bulan puase.
hahahaha XD

ermmm,xku jangka laarr..
aku igt kan ramai la yg xwish aku..
so,aku just diam je laa..=.="

pas maghrib(4ogos),tibe tibe roomate aku jerit lak..
"tehah~!!!! HAPPY BIRTHDAY~!!!
mase tu aku tgah basuh pinggn..
tdengar lak dri luar..
sapo laarr yg jerit tu,,=.="

dlam hati aku kate..
aik,asal awal sgt diorg wish ni???
lum agi tibo hari jadi den..=.="
tp,klu ikutkn islam..
pas mahgrib,dh mule hari baru...

pastu,wat aku tharu tu couz aku n sorg agi kawan aku kasi cupcake..^^
 maaf gmbar tbalik lak..=.="

sbnarnye,diorg kasi aku 12 cupcake..XD
jadi 1 kotak ada 6 cupcake..
hahaha,sweet sgt laaarr korang ^^

pastu,ada sorang kawan aku dri aras bwah ni dtg kt bilik aku...
di kasi aku cake die birthday die,,
agi pun hari tu hari jdi die..(4ogos)^^
die ckap aku..
"tehah,kte igt tarikh lahir awak smpai bile2.agipun tarikh awak slpas kte^^"
tharu lak aku >.<v

kul 11 mlm (5ogos)..kmbar aku n dua org yg suke kaco kacau aku dtg..=.="
diorg kasi aku big apple XD n coklat..~
ade gak kawan2 aku kasi mesej..junior2 pun kasi mesej gak..
tharu la gak~
lalalal~

aku mmg bterime kasih kt kwn2 aku yg wish aku XD
kamsahamnida!!! XD

-tehah@sky-                    

1 comment:

  1. Wahhh, tahniahh Tehaa. Happy Birthday, Sweet keberapa nihhh. Hope Allah bless you all the time. Amin. Wish you good luck :)

    ReplyDelete