Pages

Thursday, 3 May 2012

xdek crite..crite je la.. XD

huhuhu..aku xdek crite nk update blog ni...=.="
tp..aku crite la tntang result aku mse UPSR,PMR & SPM..
http://www.emocutez.com

 UPSR n PMR...yg result maintain je dpt C...ialah SAINS..=.="
huhuhu,,xnafi aku mmg sedih sgt dpt C..
aku mmg minat sains ni..ntah mgkin xdek rezeki...
http://www.emocutez.com

mse aku ting.3 aku de mntak tolong kt kawan rpat aku..
kwan rapat aku ni mmg pandai sains...XD
aku xdek tusen sains...
jadi,aku mntak la tolong drpd die..^^
http://www.emocutez.com

tup tap tup tap...mase result PMR...
aku xsngka sains aku dpt C...=.="
mse tu aku mmg sdih sgt...T-T
dh pnat lelah kwan aku ajar aku sains...
aku mmg btrime kasih kt kwan aku...sorry ssgat...>.<
http://www.emocutez.com

mase aku ting.5 ...aku mmg study giler la...
agipun...kwan rapat aku blajar sciene stream..
aku blajar sains biase je..=.="
so...aku kene fokus btul2..XD

"kene fokus..kene fokus.."

ade la gak aku de mntk tolg drpda kwan aku dlm kelas ^^
klu aku mntk tolg ajar kt kwn rapat aku...tp die sciene stream bahh ..=.="
aku pun xdek tusen mase ting.5...agipun ckgu aku kasi byk latihan..
mmg aku suke la ngn ckgu tu~ XD
http://www.emocutez.com
tup tap tup tap...result SPM pun dh kuar...
walaupun result aku xbape cmerlang...aku trime seada nyee XD
tp...yg aku xsgka tu...sains aku dpat A-...XD
hahaha XD alhmdulillah...^^
well,sampai di sini sajo crite..^^
http://www.emocutez.com
 -tehah@sky-        





2 comments:

  1. hehe...congrats though... ;)

    ReplyDelete
  2. mueheheh XD thanks kira~ n thanks for teachg me when we form f3 ^^

    ReplyDelete