Pages

Sunday, 22 April 2012

handphone....~

setelahku tau keputusan spm..aku hanye diam jerr..
huhuhu..pahampham la sape yg tau keputusan aku..T-T
papepun aku tetap trime ^^
http://www.emocutez.com

aku xmntak papepun drpd mak ayah aku pas keputusan spm..>.<
aku hnye diam je la...
http://www.emocutez.com
"i'm just sit down n keep quiet=.="

sebelum ni aku ada la gak nk beli 'something'' pas keputusan spm..
aku nk beli handphone baru..
sbb hp lame tu,,dh ngokngek..huhuhuh
nk tau hp cmne tu....tgok kt bwah ni..
aku suke warna BIRU...nokia n9

senanye..de tiga pilihan warne,,merah , hitam dan biru
hahaahha XD...bile aku pikir2 balik...
kelakar lak aku nk sgt hp ni...=.="
aku kate kt diri aku....
"tuiihh, dalam mimpi jeee la tehah a.k.a in my dream..."
http://www.emocutez.com

so..aku just diam je lahh..tambahtambah agi ngn rsult aku..=.="
huhuhu...tapi ari ni lak..
adik aku dan ayah aku gi term diam diam ...(klu leh aku nk ikut skali)

tup tap tup tap...ayah n adik aku dh balik..
ayah aku kate kat aku ...
"tehah.. tehah nk hp cmne?? "
riak muke aku...cmni..
http://www.emocutez.com
aku agak pelik la ngn ayah aku ni..=.="
aku bgtau la nokia n9..
ayah ku bgtau..
"uit..mahal tu dik oit..abah dh tgok la harga kt term.."
"nokia n8 pun mahal gak~..."
nk tau bntuk rupo nokia n8?? tgok kt bwh ni..

de gak warne biru...>.<
ia lebih kurang sama dgn nokia n9...
hahaha,,,ayah aku kate kt aku..
"nokia n9 dan n8...abah xkan beli pun..."
dalam hatiku kate...
"alaaar, xpe la..agipun mahal...T-T "
http://www.emocutez.com

ayah aku kate agi...
"tapi abah akn beli hp smsung 'y' ..."
aku punnn ek...???
http://www.emocutez.com

aku pun xtau jenis hp cmno tu...
aku pun cari la kt google..
nk tau rupenye..
rupenye cmni...

ermmm,,hp ni sama jenis ngn hp kawan aku kt plkn..
(aku adalah perampas & pemulangan hp di plkn XD)
bile aku pikir pikir balik...
boleh tahan la hp ni..
aku kate kt ayah aku...
"tehah on jerr ...tp tehah xpakso "
http://www.emocutez.com

-tehah@sky-


No comments:

Post a Comment