Pages

Saturday, 7 April 2012

PERLU KE 'COUPLE' DLM HIDUP???

ermmmm,,perlu ke couple dalam hidup???
ni la persoalan yg slalu trtnye tanye dlm otak aku...
well,kt kem plkn mmg cnfrm la mesti ada org saling suke sama suke..mmg xnafi la..
but kt kem plkn hnye 3bulan jerr bahh,,bak kate cikgu aku 
"cinta kontrak 3 bulan =.="
http://www.emoticonizer.com
aku pun ada suka kt 'someone' kt kem tu...but aku xnak tunjuk sgt...
dalam dorm aku pun asyik crite sal lelaki...
tp aku xkisah la sbb mmg dh lumrah^^...
ramai la gak wira nk mntak no aku..tp aku xlayan=.=" aku just kasi no aku kt org trtentu jee>.<
ermmm..mcm2 pendapat org tntang couple ni..
http://www.emoticonizer.com
de org kate...dapat pgalaman ...
mksudnye kite dpt blajar ssuatu yg baru...

de org kate lak...couple ni hnye melekakan kite..
well,,mmg btul pun..but ia tgantung pada org tu cmne..
klu org tu mmg 'sayang sangat smpai mati' kt psangannya mmg payah larr...
org tu 'lupe diri'..


klu org tu sayang kuarge , kawan ,  pasanganya..n pandai nk handle masa dlm hidup org tu
tu nak katekn 'xlupe diri'..
aku suke ngn cara cmtu..baru la seimbang^^
http://www.emocutez.com

tapi..de la sorg mamat ni...mamat ni sama plkn ngn aku..
pas tamat plkn..mamat ni asyik msj n call aku jee =.="
aku pun naik bengang la gak
yelah,,mase aku tgah 'sleepy beauty'http://www.emocutez.com pun mamat ni kaco aku...
mmg aku xsuke la...org kaco aku time2 cm ni >=(
mamat ni pun luah la prasaan yg sbnar kt aku...
punye laaa...ayat 'jiwang karat'..
dlm ati aku kate :
"akhhtuihh,,,ko igt aku akn cair ke dgn kate2 'jiwg karat ko tu"
tolong la..aku dh sempoi2 kwn ngn mamat ni kt plkn...
dan mamat ni luah prasaan sbnar kt aku...wat aku kekok la..
http://www.emocutez.com

 aku wat xlayan jerr ngn mamat ni...sorry la.."ko bukan yg aku nak"

p/s : sorry la klu ayat kasar2 =.="
-tehah@sky-

1 comment: