Pages

Sunday, 27 May 2012

apa yg aku tak suke....=P

huhuhu...sesiapa yg baco blog aku..dpt la tau aku ni cmne..XD
ehemmm ehemmm...meh aku listkan...XD
nnti senang nk bace..^^v
let me see..
  •  klu dlm fb,aku xsuke org post gambar die n die tulis " saya xcantik/xhensem mcm korang"..ayat mcmtu aku mmg xsuke sgt..sbb bgi aku, 'nape perlu tulis cmtu?padahal dlm gmbar tu mcm gedik n saje watwat hensem/cantik/comel..?' klu ye pun xyoh lahh tulis "saya xcantik/xhensem mcm korang"
 
  •  sparuh laki ckp pasal aku..yg aku ni 'pompuan mahal'...ABIS TU KO NK POMPUAN MURAH KER?????KLU KO NK POMPUAN MURAH,KO PEGI KEDAI RM2..~ bkan apa, klu mntak couple2 ni..aku xlayan..klu ko nk jadi kawan ke kawan rapat aku.aku on jerr..klu lebihlebih tu,sorry la bro~ no time for couple..~
 
  •  aku xsuke kt org bcouple ckap "i love you more than anything ,dont take her/him from me"...mmg aku nk akkhhtuiih laaarr..trutamanye org2 mude ni(zaman skolah menengah)..ko xdek hak nk ckp "dont take her/him from me"..ko blum agi suami/isteri yg sah..klu sbgai kawan ckp "i love you" xpela , aku xkesah sbb aku pun ade kawan yg aku sayang...~tp,klu org couple ckp "i love more than anything", bg aku,org tu lupe diri..=.="v
 
  •  aku mmg pantang ngn orang masih bscandal or couple dgn org pengkid(bgi pompuan) dan org gay (bgi laki)..bg aku orang cm ni masih x matang..kpd sesiapa nk tukar jantina tu,tolong la sedar weii..~ tuhan dh cipta ko dan ko patut syukur apa tuhan beri..ko xleh nk ubah jantina walau mcm mane pun ko sedaya upaya nk ubah jantina...kpada sesiapa yg bscandal or couple ngn pengkid or gay ni..tolong la pikir2 untuk kebaikan diri ko...xdek gune jer couple or scandal ngn org sonsang...klu nk kawan dgn niat baik..xpe,aku paham..klu lebih2 ni..mmg nk kene pnampor free dri aku..
 
  •   aku xsuke laki PAKSE aku couple...=.=" wak lu laarr..ko igt klu ko pakse2 aku boleh wat aku aku jatuh hati ngn ko..???tolong la,xgentlemen lgsung..talk to my hand laarr !
nk kene bom x..?

sebnarnye ade bnyak agi..aku nk list ni..tp xpe lah..
aku just list yg penting jerr..
sekian..~


 -tehah@sky

2 comments:

  1. Ahhaks...okey arr tu org ckp ko perempuan mahal...kite mmg mahal beb...'First class lady' lah kata kan...hehe...
    Sabar je lah eik? ^_^

    ReplyDelete